USMON AZIM SHE’RLARIDA ASSONANS USLUBIY VOSITA SIFATIDA - Bozorova Gulchexra Nazarovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada      shoir    Usmon  Azimning    qalb  kechinmalari  asosida  yozilgan she’rlaridan  yoritib berilgan, shoir she’riyatida o‘ziga xos tasviriy vosita-assonasning qo‘lanishi bo‘yicha tahlillar berilgan.