KASHTACHILIK TERMINLARINING QO‘LLANILISHI - Umarova Shaxlo Baxridin qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  kashtachilik  terminlarining  qo‘llanilishi  bilan  bog‘liq ma’lumotlar  o‘rin  olgan.  Shuningdek,  kashta  tikish  bilan  bog‘liq  so‘z-terminlarga  ham  to‘xtalib o‘tilgan.    Aynan  Samarqand  viloyatidagi    kashtachilikning  o‘ziga  xos  xususiyatlari  haqida  ham ma’lumotlar keltirilgan.