TILNING NOADABIY QATLAMIGA DOIR BIRLIKLAR MAVZUSINI O‘RGANISHDA SAVOL VA TOPSHIRIQLAR USTIDA ISHLASH - Botirboyev Farrux Payzivay o‘g‘li (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  ona  tili  darslarida  tilning  noadabiy  qatlami  mavzularini o‘rganishga  oid  metodik  tavsiyalar  ishlab  chiqilgan.  Maqolada  maktab  tarsiklarida  berilgan argonlar,  jargonlar,  varvarizim  va  vulgarizim  kabi  mavzulari  atroflicha o‘rgangan  holda o‘quvchilar  aynan  shu  mavzularni  yaxshiroq  o‘zlashtirishlari  uchun  o‘zimizning  yangi  shu mavzuga oid tavsiya topshiriqlarimizni keltirib o‘tganmiz.