TOPONIMLARNING USLUBIY XUSUSIYATLARIGA DOIR - Davranov G‘olibjon Sayfiddin o‘g‘li (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada  maktab  darsliklaridagi  ayrim  toponimlar,  ularning  qo‘llanishi, shuningdek, toponimlarning xalq dostonlaridagi qo‘llanishi va ahamiyati, dostonlarda qo‘llangan toponimlar orqali o‘quvchida o‘z tug‘ilgan joyiga muhabbat uyg‘otish haqida fikr bildiriladi.