TOPONIMIKANING BOSHQA ILMLAR BILAN BOG‘LIQLIK MASALASI - Baltaniyazova Nesibeli Teńelbaevna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Maqolada  tilshunoslikning  toponimika  sohasi,  uning  ahamiyati  va  boshqa ilmlar  bilan  bog‘liqlik  masalasi,  tadqiq  etish  obyektlari,  toponomikaning  tarix,  adabiyot, etnografiya, geografiya kabi ilimlar bilan o‘zaro bog‘liqligi va xususiyatlari haqida so‘z yuritiladi.