MIRMUHSIN ASARLARIDA KINOYA VA TAG MA’NONI IFODALOVCHI BIRLIKLAR (“Me’mor” romani misolida) - Utayeva Dilobar Utkir qizi; Yusupov Sardor Shodi o‘g‘li (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada o‘zbek tilida so‘zlarning tag ma’nosi va kinoya haqida gap ketadi.  Taniqli  yozuvchimiz  Mirmuhsinning  “Me’mor”  romani  matnida  tag  ma’no  va  kinoyaga olingan  jumlalarning  ma’nosi  batafsil  izohlandi.  Undan  tashqari  kinoyaviy  so‘zlar  uslubiyati haqida ham fikrlar keltirilgan.