ABDULLA QODIRIYNING “O‘TKAN KUNLAR” ROMANIDA QO‘LLANGAN ANTROPONIMLAR TAHLILI - Xo‘jayorov Bahrom Alisher o‘g‘li,; Yusupov Sardor Shodi o‘g‘li, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Abdulla Qodiriyning “O‘tkan kunlar” romanida qo‘llangan antroponimlar tahlil qilindi. Tadqiqot davomida shaxs ismlari va taxalluslarning lug‘aviy hamda ma’noviy  xususiyatlari,  ularning  milliy  qadriyatlar,  diniy  e’tiqod  va  tarixiy  jarayonlar  bilan bog‘liqligi yoritildi.