TOGʻAY MURODNING “OTAMDAN QOLGAN DALALAR” ROMANIDA SUBKODLARDAN FOYDALANISH - Abduvohidova Dildora Fazliddin qizi,; Erbutayeva Shalola Utkirovna, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada subkod termini va uning qanday qoʻllanilishini xalqimizning zabardast  vakillaridan  bir  boʻlmish  Togʻay  Murodning  “Otamdan  qolgan  dalalar”  romanida  koʻrib chiqamiz.