O‘ZBEK MAQOLLARIDA MILLIY TAOMLAR IFODASI - Davronova Mahfuza Isroilovna, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  o‘zbek  milliy  taomlarining  xalq  maqollarida  ifodasi borasida  fikr  yuritiladi.  Palov,  qurtova,  atala,  ayron,  sho‘rva,  qatiq,  qimiz,  sumalak  kabi  milliy taomlar borasidagi qarashlar tadqiq etiladi hamda ularga munosabat bildiriladi.