HOFIZ XORAZMIY LIRIKASIDA SHAXS KAMOLOTI: BADIIY TAHLIL VA DIDAKTIK TALQIN - Kurbanova Shukurjon Yeldashbayevna, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  Hofiz  Xorazmiy  lirikasida  shaxs  kamoloti  masalasi  badiiy tahlil qilinadi hamda ularning didaktik talqini zamonaviy ta’lim-tarbiya jarayoniga mos ravishda ko‘rib chiqiladi.