NAQL-MAQOLLARNING BOSHQA FOLKLOR JANRLARI BILAN MUNOSABATI - Jiemuratova Feruza Erejepovna, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada qoraqalpoq xalq naql-maqollarining boshqa folklor janrlari bilan  umumiy  o‘xshashligi,  farqli  taraflari  va  o‘zaro  bog‘liqligi  tahlil  qilinadi.  Xususan,  ertak, doston, topishmoq, afsona kabi janrlar bilan shakl va mazmun uyg‘unligi yoritiladi.