SAG‘INBOY IBRAGIMOV SHERIYATIDA BEGONALIK MOTIVI - Jienbaev Musa Azatbaevich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada  qoraqalpoq shoiri  S.Ibragimov sheriyatida begonalik motivi, lirik qahramonning ichki kechinmalari muallif g‘oyasi bilan bog‘langan holda tasvirlanganligi, bugun eng dolzarb lirik motivlardan biri begonalikning o‘ziga xos xususiyatlari haqida so‘z etiladi.