AHMAD YASSAVIY IJODIDA SIMVOLIZM - Abdujalilova E’zoza Botir qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola Ahmad Yassaviy ijodidagi simvollar haqida ma’lumot berilgan. Ahmad Yassaviy ijodidagi yo‘l, suv va gul simvollari haqida gap boradi.