ODA JANRINING AN’ANAVIY TURLARI - Djangabaeva Hurliman Chingisbaevna, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada dunyo adabiyotidagi muhim lirik janrlardan biri oda janri, uning kelib  chiqish  ildizlari,  turlari  va  janrning  boshqa  dolzarb  muammolari,  odaning  shakliy  va mazmuniy ahamiyati, va tadqiq etilish masalalari kabi mavzular haqida so‘z etiladi.