SHE’RIY SAN’AT: SO‘ZLAR ORQALI HISSIYOTLARNI IFODALASH - Bozorova Zulxumor Ilxom qizi,; Imomqulova Gulchehra Norboboyevna, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqola adabiyotning eng jozibali va murakkab sohasi bo‘lgan badiiy san’atlar  haqidadir.  Shu  bilan  birga  maqolada  she’riy  san’atlarning,  uslubiyati,    ularning qo‘llanilishi  hamda  tahlili  keltirilgan.  G‘azallardan  namunalar  berish  orqali  badiiy  sa’atning adabiyotdagi o‘rni beqiyos ekanligi ko‘rsatib o‘tilgan.