“QISSASI RABG‘UZIY” ASARIDA PAYG‘AMBARLAR TASVIRINI BERISHDA ADIBNING TASAVVUR KUCHI VA MAHORATI - Qahramonova Maftuna O‘tkirovna,; Imomqulova Gulchehra Norboboyevna, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqoladi ”Qissasi Rabgʻuziy” asarining qisqacha bayoni hamda ayrim hikoyatlarning tahlili va tavsifi bayoni berib oʻtilgan. Shuningdek, uning badiiy qiymati haqida fikr yuritildi. Asardagi ba’zi qissalar yuzasidan munosabat bildirilgan.