AHMAD YASSAVIY HAMDA YUNUS EMRO IJODIDA DIDAKTIK TA’LIMOT UYG‘UNLIGI - Suvonova Jumagul Rashidovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Аnnotatsiya.  Ma’lumki  hamma  davrlarda  ham  inson  ilmu  tafakkurining  rivojida,  uning ma’naviy  ma’rifiy  yutuqlarining  yuksalishida,  komil  inson,  yoki  mukammal  shaxs  sifatida shakllanishida  ajdodlarimiz  merosi,  otaso‘z  qudrati,  pandnoma  didaktik  asarlarning  xizmati nihoyatda katta bo‘lgan. Ushbu  ishimizda fikrimizni inson ma’naviy kamolotida didaktik asarlar talqinining  tarbiyaviy  ahamiyatiga  qaratamiz  va  ezgu  insoniy  fazilatlar  bilan  dunyoga  mashhur ajdodlarimiz ijodiga nazar tashlaymiz.