CHET TILLARNI O‘QITISHDA MADANIYATLARARO MULOQOTNING AHAMIYATI - Xazratova Zuxra Mamaraimovna; Mahmudjonova Muxlisa Abror kizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Chet  tilini  o‘rganish  jarayonida  madaniyatlararo  muloqot  ko‘nikmalarini rivojlantirish  masalasi  ushbu  maqolaning  diqqat  markazida  bo‘ladi.  Samarali  madaniyatlararo muloqot  o‘z  madaniyati  va  boshqa  madaniyatlar  xaqida  bilimga  ega  bo‘lish,  shuningdek,  xatti-harakatlarni, leksik va grammatik qoidalarni baholash qobiliyatini talab qiladi.