O‘ZBEK VA TURK TILI MAKTAB DARSLIKLARIDA FONETIK MATERIALLAR HAQIDA - Muxammadiyeva Sanobar Baxtiyor qizi, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  O‘zbekistondagi  va  Turkiyadagi  maktab  darsliklarida fonetik  materiallarning  taqdim  etilishi  tahlil  qilinadi.  O‘zbek  va  turk  tili  maktab  darsliklaridagi fonetik materiallarning o‘xshash va farqli jihatlari qiyoslanadi.