IQBOL MIRZO SHEʼRLARIDA PRAGMALINGVISTIK BIRLIKLARNING ISHLATILISHI - Oʻtamurodova Nafisa Mansurjon qizi, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Iqbol Mirzo sheʼrlarining badiiy ahamiyati, shoir sheʼrlarida pragmalingvistik  birliklarning  mahorat  bilan  qoʻllanilishi,  pragmalingvistik  iboralarning  maʼno- mazmuni haqida soʻz boradi.