RAQAMLASHTIRISH DAVRIDA FILOLOGIYA FANLARINI O‘QITISH MASALALARI - Xaydarova Munira O‘tkir qizi, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. O‘quv jarayonini  tashkil  etishda  raqamlashtirish davrida  filologiya  fanidagi muammolar,  imkoniyatlar  va  istiqbollar  tahlili  muhim  hisoblaniladi.  Tadqiqotda  tilshunoslik, tarjimashunoslik  va  adabiyotshunoslik  yo‘nalishlarida  raqamli  texnologiyalarni  joriy  etish jarayonining  ahamiyati  ko‘rsatib  berilgan.  Bundan  tashqari,  xorijiy  tillarni  intensiv  o‘qitish masalalariga alohida e’tibor berilgan bo‘lib unda dars jarayonida ishtirok etadigan video, ovoz va matn formatlaridan qanday foydalanish bo‘yicha ko‘rsatmalar berib o‘tilgan.