RAQAMLASHTIRISH DAVRIDA TALABALARGA VIRTUAL HAYOT SALBIY TA’SIRINING PSIXOLOGIK ASPEKTLARI - Turayeva Nigora Husniddin qizi; Ravshanov Lochinbek Urinovich; Giyosov Ulug‘bek Eshpulatovich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Bugungi  raqamlashtirish  davrida  inson  hayotining  muhim  qismi  virtual makonga ko‘chmoqda. Ushbu maqolada virtual hayotning inson psixikasiga ko‘rsatadigan salbiy ta’sirlari psixologik jihatdan tahlil qilingan. Tadqiqotda internetga qaramlik, ijtimoiy izolyatsiya, shaxsiylik  inqirozi,  o‘z-o‘zini  past  baholash  kabi  muammolar  yoritilgan  va  ularning  psixik sog‘liqga salbiy ta’siri ochib berilgan.