IBROYIM YUSUPOV ASARLARINI O‘QITISH METODIKASI - Bekbergenova Mariya Do‘sbergenovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  I.Yusupov  asarlarini  o‘qitish  metodikasi  o‘quvchilarga  uning  ijodini chuqurroq tushunishga yordam beradigan turli pedagogik usullardan foydalanishni taqozo etadi. Klaster tarmoq usulidan foydalanib, uning lirik asarlarini o‘rganishda keng tushunchalar beriladi. Shu  bilan  birga,  vizual  materiallar,  video  va  audio  texnologiyalar  yordamida  o‘quvchilarning tasavvuri va qiziqishi oshiriladi.