MAKTAB DARSLIKLARIDA ABDULLA ORIPOV LIRIKASINING INTEGRATSIYA ORQALI O‘QITISH USULLARI - Usarova Laylo Ibragimovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Maqolada Abdulla Oripovning ijodi, lirik asarlari tahlili asosida o‘qitishning zamonaviy tendensiyalari va yondoshuvlari bilan oquvchilarga mazmun-mohiyatan ochib berishdan iborat.  Ma’lumki,  hozirgi  o‘qitishning  zamonaviy  talablaridan  biri  talabalar  bilimini,  ijodiy fikrlarini  oshirish,  yaratuvchanlik  g‘oyasini  shakllantirishga  qaratilgan  ta’limning  integratsiya orqali oqitish dolzarb mavzulardan biridir. Quyida Abdulla Oripov she’rlarining integrativ tahlili haqida aytib o‘tilgan.