OLIY TA’LIMDA RUS TILINI O‘QITISHDA INTERFAOL METODLAR INTEGRATSIYASI SAMARADORLIGI - Djumayeva Nargiz Irkinovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada    rus  tilini  o‘qitish  jarayonida  interfaol  o‘qitish  usullarini integratsiyalash  masalalari  bayon  etiladi.  Interfaol  ta’lim  oliy  ta’lim  talabalarining  kognitiv faoliyatini  tashkil  etishning  maxsus  shakli  bo‘lib,  aniq  va  bashorat  qilinadigan  maqsadlarni  o‘z ichiga  oladi:  talabalarning  intellektual  qobiliyatlarini  rivojlantirish,  mustaqil  fikrlash,  ijodiy salohiyatni rivojlantirish, g‘oyalarni shakllantirish, mustaqil izlanish faoliyatini tarbiyalash.