PEDAGOGIK TEXNOLOGIYALAR - DARS SAMARADORLIGINING MUHIM OMILI SIFATIDA - Saliyeva Perdexan Alimbetovna, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  zamonaviy  pedagogik  texnologiyalar  haqida  ma’lumot  zamonaviy  pedagogik  texnologiyalardan  dars  jarayonida  samarali  foydalanish  va  ularning ahamiyati haqida so‘z boradi.