O‘QUVCHILARDA MUMTOZ JANRLARNI O‘QISH VA TAHLIL QILISH KO‘NIKMALARINI RIVOJLANTIRISH - Toshtemirova Munisa G‘ulomjon qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  o‘quvchilarda  mumtoz  janrlarni  o‘qish,  ularning  badiiy ruhiyatini oshirish va tahliliy fikrlash ko‘nikmalarini rivojlantirish xususida fikr yuritilgan.