LОYIHAGA ASОSLANGAN TA’LIM KОNSTRUKTIV YОNDASHUV SHAKLI SIFATIDA - Aralova Matluba Qodir qizi, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya. Mazkur maqolada loyihalarga asoslangan ta’lim (LAT)ning nazariy asoslari, o‘qitish jarayonidagi roli va samaradorligi tahlil qilinib, uning o‘quvchilarning ijodiy va tanqidiy fikrlashini  rivojlantirishdagi  ahamiyati  ko‘rib  chiqiladi.  Tadqiqot  natijalari  LAT  usulining bilimlarni  chuqur  o‘zlashtirishga  yordam  berishi  va  o‘rganilgan  narsalarni  amaliyot  bilan bog‘lash imkoniyatini yaratishdagi samaradorligini ko‘rsatadi.