PEDAGOGIK AMALIYOTDA 4K KOMPETENSIYALARINING MUVAFFAQIYATLI QO‘LLANILISHI VA TA’LIM SIFATIGA TA’SIRI - Babayarova Ra’no Xamidovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  zamonaviy  ta’lim  tizimida  4K  kompetensiyalari  –  kritik fikrlash,  kreativlik,  kommunikatsiya  va  hamkorlikni  pedagogik  amaliyotga  integratsiya  qilish muhimligi  tahlil  etiladi.  Shuningdek,  bu  kompetensiyalarning  o‘quvchilarning  shaxsiy  rivoji  va ta’lim sifati ko‘rsatkichlariga ko‘rsatadigan ijobiy ta’siri ilmiy-nazariy asosda ko‘rib chiqiladi.