MAKTAB O‘QUVCHILARIGA ADABIYOTNI O‘RGATISHDA INTEGRATSIYANING AHAMIYATI - Boboyeva Nafosat Tulqin qizi; Toshniyozova Ra'no Qurbonovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  maktab  o‘quvchilariga  adabiyot  fanini    o‘qitishda integration  yondashuvning    nazariy  va  amaliy  asoslarini  tahlil  etish,  integratsion  o‘qitish  orqali dars  jarayonining  samaradorligini  oshirish,  fanga    bo‘lgan  qiziqishni  kuchaytirish  hamda o‘quvchilarning ko‘p yo‘nalishli bilim olishlariga zamin yaratish  haqida fikr yuritiladi.