INTEGRATSIYALASHGAN ONA TILI TA’LIMINING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Mamarajabova Ozoda Zokir qizi (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  integratsiya  tushunchasining  ta’lim  tizimiga  kirib  kelishi, uning mazmun va mohiyati, yuqori sinf o‘quvchilariga ona tili ta’limini integratsiyalashgan holda tashkil  etishning  o‘ziga  xos  xususiyatlarini  o‘rganish,  integratsiyalashgan  ona  tili  ta’limining amaliy-nazariy  asoslarini  tahlil  qilish,  yuqori  sinf  darsliklaridagi  mavzularni  integratsion yondashuvga  aloqadorligi,  darsliklarda  integratsion  yondashuvlar  va  ularning  samaradorligi xususida fikr-mulohazalar keltirilgan.