O‘QUVCHILARNING O‘QISH SAVODXONLIGI KO‘NIKMASINI RIVOJLANTIRISH (hikoyalarni o‘qitish asosida) - Shamsiyeva Dilfuza Nizomidinovna; Yuldosheva Saodat Azizovna (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  adabiy  ta’lim  jarayonida  o‘quvchilarning  o‘qish savodxonligini yanada rivojlantirish uchun muhim bo‘lgan metodlar tadqiq etiladi. O‘quvchilarda ushbu ko‘nikmani yanada rivojlantirishning dolzarbligi haqida ma’lumotlar  beriladi. Shuningdek, darsdan oldingi, dars davomida hamda darsdan so‘nggi topshiriqlarning muhimligi ochib beriladi.