ADABIYOT DARSLIKLARIDA DRAMATIK ASARLARNING BERILISHI - Xurramova Aziza Toshtemir qizi; Muslihiddin Muhiddinov (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Mazkur  maqolada  adabiyot  darsliklarida  dramatik  asarlarning  berilish tamoyillari,  ularning  o‘quvchilar  tarbiyasidagi  o‘rni  va  ahamiyati  yoritiladi.  Shuningdek darsliklarda  dramatik  asarlarni  o‘rgatishning  samarali  metodlari,  sahnalashtirish  mashqlari  va obrazlar tahlilining pedagogik  ahamiyatiga alohida etibor qaratiladi.