ADABIYOT DARSLARIDA NUTQIY KO‘NIKMALARNI RIVOJLANTIRISH MUAMMOLARI - Umurova Farangiz Askarboy qizi, (KONFERENSIYALAR, 2025)
Annotatsiya.  Ushbu  maqolada  bugungi  kundagi  talabalar  nutqidagi  muammolarning sabablari  va  ularni  bartaraf  etish  yo‘llari,  adabiyot  darslaridagi  mavzularning  nutqiy ko‘nikmalarni  shakllantirishdagi  roli  misollar  bilan  ko‘rsatilganligi,  nutqning  ravon  va ta’sirchanligi o‘qituvchi faoliyatining muhim unsurlaridan biri ekanligi haqida so‘z boradi.