ТОВАР-МОДДИЙ ЗАХИРАЛАР ҲИСОБИНИНГ ЎЗИГА ХОС ХУСУСИЯТЛАРИ - Н.Алимханова (KONFERENSIYALAR, 2025)
Мазкур тезисда товар-моддий захиралар ҳисобининг ўзига хосхусусиятлари ҳамда молиявий ҳисоботларда уларни акс эттириш масалалари ёритибберилган. Шунингдек, хўжалик юритувчи субъектларнинг товар-моддий захираларинимолиявий ҳисоботнинг халқаро стандартлари асосида баҳолаш ҳамда ҳисобиниюритиш бўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган