DAVLAT-XUSUSIY SHERIKLIGINI TASHKIL ETISHNING HUQUQIY VA NAZARIY ASOSLARI - Toshmanov X.A (KONFERENSIYALAR, 2025)
Davlatning yangi tizimni joriy qilishda albatta faoliyatinitartibga soluvchi meyoriy-huquqiy hujjatlarni ishlab chiqish talab qilinadi.Bunda, mavjud holat va xaorij tajribasidan foydalanish maqsadga muvofiqdir.Respublikadagi davlat-xususiy sherikchilik amaliyotining huquqiy faoliya vanazariy asoslari tadqiq qilingan.