ХЎЖАЛИК ЮРИТУВЧИ СУБЕКТЛАРДА СТРАТЕГИК ИҚТИСОДИЙ САЛОҲИЯТДАН ФОЙДАЛАНИШ РИСКЛАРИНИ ТАҲЛИЛ ҚИЛИШ - Самадова Наргиза Расуловна (KONFERENSIYALAR, 2025)
Мазкур мақолада хўжалик юритувчи субъектларстратегик иқтисодий салоҳиятидан фойдаланишда юзага келиши мумкинбўлган рискларнинг аҳамияти очиб берилган.