ТОВАР-МОДДИЙ ЗАХИРАЛАР АУДИТИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ МАСАЛАЛАРИ - М.И. Хайитбоев (KONFERENSIYALAR, 2025)
Жаҳон бозорида иқтисодиётнинг рақобатбардошлигини оширишда асосийэътибор хом-ашё ва ресурслардан оқилона фойдаланиш, унумсиз харажатларни тежашва маҳсулот таннархини камайтириш муҳим ўрин тутади. Иқтисодиётнимодернизациялаш шароитида ҳар қандай хўжалик юритувчи субъект ўз тасарруфидагитовар-моддий захиралар ҳисоби ва аудитини тўғри ташкил қилиш ҳамда уларданфойдаланиш самарадорлигини ошириши зарур бўлади.