АУДИТОРЛИК ТЕКШИРУВИНИ РЕЖАЛАШТИРИШ ХУСУСИЯТЛАРИ - Исмоилова Феруза Исроиловна (KONFERENSIYALAR, 2025)
Фикримизча, амалдаги норматив-ҳуқуқий ҳужжатларда аудиторликтекширувини режалаштириш ва ўтказиш босқичида бажариладиганаудиторлик амалларини белгилаш бўйича айрим номувофиқликлар мавжудбўлиб, уларни аниқлаштириш бугунги куннинг долзарб масалалариданҳисобланади.