SAVDO KORXONALARIDA BUXGALTERIYA HISOBINI TOMATLASHTIRISH JARAYONINI TAKOMILLASHTIRISH - Uzakov Utkir Abdusattarovich (KONFERENSIYALAR, 2025)
Mazkur maqolada raqamli iqtisodiyot sharoitida savdo korxonalaridabuxgalteriya hisobini avtomatlashtirish, korxonalarda zamonaviy dasturlardan foydalanishhamda ushbu dasturlardan foydalangan holda ish va vaqt unimdorligini oshirish kabimasalalar ochib berilgan. Qolaversa xatolarni oldini olish va buxgalteriya hisobima’lumotlaridan foydalanuvchilarni tez va sifatli axborot bilan ta’minlash yoritilgan.