НОДАВЛАТ НОТИЖОРАТ ТАШКИЛОТЛАР ХАРАЖАТЛАРИНИ РЕЖАЛАШТИРИШ ВА УЛАРНИНГ ҲИСОБИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Хожиев Мехриддин Сулаймонович (KONFERENSIYALAR, 2025)
Ушбу мақолада нодавлат нотижорат ташкилотлари (ННТ)харажатларини режалаштириш ва уларнинг ҳисобинитакомиллаштиришнинг муаммолари жиҳатлари, устaв фaoлияти дoирaсидaхaрaжaтлaр вa тушумлaр ҳисoбини aкс эттириш тaртиби ёритилган.