АУДИТОРЛИК ХУЛОСАCИНИ ТУЗИШНИНГ МЕТОДОЛОГИК МАСАЛАЛАРИ - И.Қўзиев (KONFERENSIYALAR, 2025)
Ушбу мақоланинг мақсади хўжалик юритувчисубъектларининг молиявий ҳисоботларини ўрганиш ҳамда текширишжараёнларини умумлаштиришда юзага келадиган муаммоларни ҳалқилишда таҳлилий амалларни тўғри қўллаш ва аудиторлик ҳисоботларинишафофф тайёрланишига эришишдир. Шунингдек, аудиторликҳисоботларини тузиш ва тайёрлашда аудиторлик далилларинингишончлилик даражасига кўра таснифлаш ҳамда аудиторлик далилларинитўплаш ва умумлаштиришда таҳлилий амалларни қўллашнитакомиллаштириш бўйича таклиф ва тавсиялар ишлаб чиқилган