КОРХОНА ФАОЛИЯТИГА МАКРОИҚТИСОДИЙ КЎРСАТКИЧЛАРНИНГ ТАЪСИРИНИНГ ТАҲЛИЛИ - Абдужаборова Маъмура Тошмухамадовна (KONFERENSIYALAR, 2025)
Мазкур мақолада корхона фаолиятиниривожлантиришда тармоқ хусусиятларини инобатга олишнинг муҳимжиҳатлари тадқиқ этилган.