КИЧИК БИЗНЕС ВА XУСУСИЙ ТАДБИРКОРЛИК БОШҚАРИШГА ТАЪСИР ЭТУВЧИ ОМИЛЛАР ТАҲЛИЛИ - Х.Х.Гойипов (KONFERENSIYALAR, 2025)
Мазкур татқиқот ишида мамлакатимиз иқтисодиётиниянада ривожлантириш ва либераллаштириш натижасида амалгаоширилиётган ислоҳотлар бир қатор ижобий натижаларга эришилдди. Буэнг аввало кўп тармоқли иқтисодиёт ва мулкдорлар синфишакллантирилганлиги, хусусий тадбиркорлик, айниқса, кичик бизнесниривожланиши учун қулай ижтимоий-иқтисодий муҳит яратилганлигида ўзаксини топган.