ХЎЖАЛИК ЮРИТУВЧИ СУБЪЕКТЛАРНИНГ КРЕДИТГА ЛАЁҚАТЛИЛИГИНИ БАҲОЛАШНИНГ СКОРИНГ МОДЕЛИ - Мавланов Нормўмин Нормаматович (KONFERENSIYALAR, 2025)
Мақолада ишлаб чиқилган инновацион тавсифдаги“Кредитга лаёқатлилик таҳлилининг скоринг модели” номли электрондастурнинг аҳамияти ёритиб берилган. Бунда ишланманинг амалдагимиллий ва хорижий ўхшаш моделлардан фарқли жиҳатлари ваафзалликлари кўрсатиб берилган.