ХЎЖАЛИК ЮРИТУВЧИ СУБЪЕКТЛАРДА ЖОРИЙ АКТИВЛАРНИНГ CТРАТЕГИК БОШҚАРУВ ҲИСОБИНИ ТАШКИЛ ЭТИШ МАСАЛАЛАРИ - Норматова Гулмира Хайруллаевна (KONFERENSIYALAR, 2025)
Хўжалик юритувчи субъектларда жорий активларнинг бошқарувҳисоби корхона раҳбариятини корхонадаги ишларнинг ҳолати тўғрисидахолис ва ишончли маълумотлар билан таъминлашда муҳим рол ўйнайди.