БАНКЛАРИДА КРЕДИТ ПОРТФЕЛИ АУДИТИНИНГ ЗАРУРЛИГИ - Ядгарова Малика Лутпиллаевна (KONFERENSIYALAR, 2025)
Тижорат банкларида кредит портфелини аудитқилишнинг зарурлиги, аудит дастурларини ишлаб чиқиш, маммоликредитларни бартараф этишда аудитнинг муҳимлиги акс эттирилган,муаммоли кредитлар, ва уларни бартараф этиш, аудитнинг ролиниошириш усуллари ёритилган