O’ZBEKISTON RESPUBLIKASIDA MOLIYAVIY HISOBOTNING XALQARO STANDARTLARI (MHXS)GA O’TISH BOSQICHLARI VA UNING AXAMIYATI - Ismoilxo’jayeva O’g’iloy G’ani qizi; Sh.Sh.Akromov (KONFERENSIYALAR, 2025)
Ushbu tezisda O’zbekiston Respublikasida IFRSga o’tishjarayoni o’rganilgan, bu jarayonning qiyinchiliklari va oqibatlari tahlil qilingan.O’zbekiston tomonidan moliyaviy hisobot standartlarini IFRSgamuvofiqlashtirish bo’yicha ko’rilayotgan qadamlar, moliyaviy hisobot sifatiningshaffofligiga ta’siri hamda o’tish davrida duch kelgan imkoniyatlar vamuammolar o’rganib chiqilgan