КОРХОНА ХАРАЖАТЛАРИ ТАҲЛИЛИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Хамидова С.Я. (KONFERENSIYALAR, 2025)
Хўжалик юритувчи субъектлар харажатларининг ўзгарувчан вадоимий харажатларга туркумланиши туфайли муҳим бошқарувқарорларини қабул қилиш имконияти пайдо бўлади. Шунинг учун ҳамуларнинг тўғри тақсимланиши бошқарув қарорларига билвосита таъсиркўрсатади. Чунки таҳлил натижалари ҳам айнан мана шу кўрсаткичларгабоғлиқ.