“ТОШКЕНТ ДОН МАҲСУЛОТЛАРИ” АКЦИЯДОРЛИК ЖАМИЯТИДА ДАВР ХАРАЖАТЛАРИ ҲИСОБИНИ ТАШКИЛ ҚИЛИНИШИ - Исканов Холжигит Нуркосимович; Нуркосимова Суройё Холжигит қизи (KONFERENSIYALAR, 2025)
Давр харажатлари деганда бевосита ишлаб чиқариш жараёни биланбоғлиқ бўлмаган харажатлар ва сарфлар тушунилади: бошқарувхаражатлари, маҳсулотни сотиш харажатлари ва умумхўжалик аҳамиятигаэга бўлган бошқа харажатлар.